About me

Ik ben Angela Kuipers ik ben 6 jaar gelden geïntroduceerd in de wereld van yoga. Ik merkte dat ik diep geraakt werd door yoga. In het begin merkte ik de verandering van flexibiliteit en kracht in mijn lichaam. En dat ik eigenlijk geen dag meer zonder yoga kon. Yoga has begun to work its magic. Ik heb in de afgelopen 5 jaar heel veel opleidingen gevolgd in met name India. Yoga is krachtig het kalmeert en verbind mind-body-heart-soul. Ik heb heel lang het idee gehad om face-lift yoga & acupressure massage te introduceren en crystal healing yin yoga & massage. Ik heb verschillende healing certificaten gehaald en met edelstenen werkt zo krachtig. Nu is het moment om dit te introduceren.

Je krijgt immers maar 1 keer de kans voor een eerste indruk. Jouw gezicht is het eerste wat mensen zien. Een lachend, stralend en ontspannen gezicht brengt gelijk een positieve tegenreactie, het trekt mensen aan en stelt mensen op hun gemak. 

Elegant ouder worden .... wie wil dat nu niet.

Alle subtiele yoga oefeningen doen wonderen voor je gezicht en verminderen spanning in je gezicht. Het helpt je om het verouderingsproces tegen te gaan en fleurt je op. Je gezichtspieren en verbindingen van de zenuwen ontspannen waardoor rimpels in je gezicht zich minder snel vormen en verminderen. Wij gaan samen jouw oefeningen op een hoger plan brengen tijdens de face-lift yoga & acupresure massage les. Waar het gaat om plezierige ontspanning, “glowing” van de huid, het verstevigen en gladmaken van je huid en acupressuur massage voor je gezicht. Je ontvangt een heerlijke gezicht massage en ik gebruik instrumenten om de bloedcirculatie te activeren, vlekken te verminderen en expressie lijnen te verzachten. Het brengt bloed, zuurstof en extra circulatie naar de tere huid wat de productie van collageen verhoogd. Het Verminderd de afvalstoffen in je gezicht en helpt tegen een opgeblazen gezicht.

Het geeft je zelfvertrouwen een boost en er valt ook nog wat te lachen.... want we doen soms rare oefeningen.